Hus- og trappematch

En trapp som kler boligen hever interiøret, og det gir enda mer fornøyde huskjøpere. Ved å tenke trapp tidlig i byggeprosessen, kan man glede seg over aller flest valgmuligheter.

Utvalget av trapper har økt de siste årene, og selv om trapper er litt underkommunisert, har huskundene begynt å få øynene opp for de mange valgmulighetene som finnes innenfor trapper, og at trappen er noe som virkelig kan sette sitt preg på interiøret.

Gode trapperåd gir gode løsninger

– Trappevalg handler til syvende og sist om personlig smak, derfor vil ikke vi som trappeleverandør være bombastiske om trappemodell, men vi gir gjerne noen råd om hvilke modeller som vil passe til de ulike husene. Ved å gi kunden nyttige tips, er det enklere å komme fram til den løsningen som passer optimalt for huskjøperen, sier den erfarne trappeleverandøren.

Lurt å planlegge tidlig

For å få et best mulig resultat, mener han det er lurt å planlegge trappen tidlig i byggeprosessen.

– Dersom man kommer inn tidlig, kan man være med å påvirke. Hvis man tenker trapp først fire uker før huset skal være ferdig, er begrensningene ofte satt, og som husbygger kan man da gå glipp av de løsningene man hadde mest lyst på, sier Kristian Innvær.